Primaria Naidas- Jud. Caras-Severin

Anunt public privind decizia etapei de incadrare

februarie 7, 2021

ROMANIA

JUDETUL CARAS-SEVERIN

COMUNA NAIDAS

                                                                                                                             Nr. inregistrare 275 / 13.04.2016  

Anunt public privind decizia etapei de incadrare

COMUNA NAIDAS, titular al proiectului “Modernizare drumuri satesti in comuna Naidas, jud. Caras-Severin”, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre Agentia pentru Protectia Mediului Caras-Severin, in cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului si de evaluare adecvata, fara evaluare a impactului asupra mediului si de evaluare adecvata, in cadrul procedurii de evaluarea asupra mediului propus a fi amplasat in judetul Caras-Severin, comuna Naidas, sat Naidas si sat Lescovita.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Caras-Severin din resita, str. Petru Maior, nr.73, in zilele de luni-joi, intre orele 800-1630 si vineri, intre orele 800-1400, precum si la urmatoarea adresa de internet : http://apmcs.anpm.ro .

Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 5 zile de la data publicarii prezentului anunt, pana la data de 18.04.2016.

Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare  în termen de 5 zile de la data publicării prezentului anunt, pana la data de 18.04.2016.

PRIMARUL COMUNEI NAIDAS,
Tiberiu VINCU

Last modified: februarie 7, 2021

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut